Snelle service Snelle service
Scherpe tarieven Scherpe tarieven
Deskundig personeel Deskundig personeel
Bij jou op locatie Bij jou op locatie

Voor een woning of elk ander soort gebouw is het van het grootste belang dat er een goed dak op zit. Zo zit je er daardoor zelf niet alleen droog bij maar is het tevens noodzakelijk om schade en onderhoud aan jouw pand of woning te voorkomen. Daarnaast is het van belang dat het dak regenwater snel en goed afvoert. Een lek of fout in de dakbedekking van een huis kan daarom grote gevolgen hebben. Loodgietersbedrijf van Thiel kan voor jouw woning verschillende soorten dakbedekkingen aanleggen of repareren.

Wat voor dakbedekkingen doen wij?

Bij Loodgietersbedrijf van Thiel zijn we gespecialiseerd in een viertal werkzaamheden. Dakbedekkingen valt onder één van deze werkzaamheden.
Op het gebied van de dakbedekkingen kunnen wij jouw de volgende werkzaamheden aanbieden:

Bitumineuze dakbedekkingen: deze manier van dakdekken wordt vooral gebruikt op platte daken. Hierbij worden lange stroken bitumen op het dak gelijmd of gebrand. Voordelen van deze manier zijn de vochtbestendigheid, duurzaamheid van het materiaal en dat het eenvoudig te herstellen is!

Shingle dakbedekkingen: deze manier zien we vooral terug bij tuinhuisjes maar vindt vele verschillende toepassingen. Voordeel van shingles zijn vooral het goed afvoeren van regenwater, het lichte materiaal en de eenvoudige manier van aanbrengen. Daarnaast ziet het er ook nog eens leuk uit!

Geïsoleerde bitumineuze daken: hierbij verwijderen wij de oude laag dakbedekking en brengen wij een isolatielaag aan. Daaroverheen branden of plakken we de bitumen. Zo ben je voorzien van een gloednieuw en geïsoleerd dak!

Lood- en zinkwerkzaamheden: lood en zink zijn erg duurzame onderdelen voor op het dak. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar lood- en zinkwerk op een dak gaan ook nog eens erg lang mee!

Daarnaast kan je bij ons terecht voor ander loodgieterswerk, het aanleggen van sanitair of onderhoud en reparatie van de Cv-Ketel.

Lekkage? Handel snel!

Het is van het grootste belang dat bij lekkages aan een dak er snel en adequaat wordt gehandeld om verdere schade aan de woning te voorkomen. Door onze goede bereikbaarheid, service en ervaring ben je er bij ons van verzekerd dat we altijd snel met een oplossing komen voor jouw probleem. Naast onze snelle bereikbaarheid en ervaring in de praktijk beschikken we ook over de benodigde theoretische kennis van het vak. Ons bedrijfsmotto is dan ook: “denken en doen”. Wij kunnen je van het advies voorzien dat past bij jouw situatie en voldoet aan jouw wensen. Hierdoor ben je als klant verzekerd van een dak dat aan jouw wensen voldoet!

Neem direct contact met ons op

Vragen? Neem contact met ons op!

Onze diensten

Wij hebben overal een oplossing voor

Beoordelingen van onze klanten:

"De reparatie is snel en vakkundig gedaan, super service!"

- Paul te Riele

"Echt super blij met mijn afvoer. Het werkt als een trein!"

- Justin Oud

Neem contact op via onderstaand formulier

expand_less