Snelle service Snelle service
Scherpe tarieven Scherpe tarieven
Deskundig personeel Deskundig personeel
Bij jou op locatie Bij jou op locatie

Loodgieterswerk

Het werk van een loodgieter bevat veel facetten en is dan ook een uiteenlopend beroep. Bij Loodgietersbedrijf van Thiel ben je aan het juiste adres voor al deze werkzaamheden. Zo vervangen en leggen wij verschillende soorten leidingen aan. Kan je bij ons terecht voor problemen met de riolering maar leggen we ook hemelwaterafvoeren aan. Bij al dit loodgieterswerk en deze werkzaamheden maken we gebruik van zowel onze uitgebreide theoretische kennis als praktische ervaring!

Wat doen wij?

Je kan bij ons terecht voor al het loodgieterswerk in en rondom jouw woning of pand. Hieronder vind je een korte samenvatting van al deze werkzaamheden:

Koud- en warmwaterleidingen: het is van groot belang dat het leidingwerk in het huis voldoet aan de eisen van bijvoorbeeld die grote regendouche. Zo haal je namelijk het optimale rendement uit jouw sanitair en badkamer.

Gasleidingen: naast waterleidingen kan je bij ons ook terecht voor werkzaamheden aan de gasleidingen. Vanzelfsprekend moeten deze voldoen aan de veiligheidseisen en wensen. Door onze ervaring en kennis ben je ervan verzekerd dat het daaraan voldoet!

Riolering: een lekkende riolering kan voor flinke overlast zorgen, Bijvoorbeeld geur- en wateroverlast. Loodgietersbedrijf van Thiel heeft de ervaring en kennis in huis om problemen vroegtijdig te herkennen en op te lossen. Maar ook om het riool goed aan te leggen.

Hemelwaterafvoeren: een hemelwaterafvoer is eigenlijk een andere term voor regenpijp of afvoer. Het is van belang dat deze goed functioneren en aangelegd zijn. Bijvoorbeeld om lekkages en eventuele schade te voorkomen.

Naast al dit loodgieterswerk kan je bij ons ook terecht voor andere werkzaamheden. Bijvoorbeeld dakbedekkingen, sanitair of Cv-Ketel onderhoud en reparatie.

Neem direct contact met ons op

Vragen? Neem contact met ons op!

Onze diensten

Wij hebben overal een oplossing voor

Beoordelingen van onze klanten:

"De reparatie is snel en vakkundig gedaan, super service!"

- Paul te Riele

"Echt super blij met mijn afvoer. Het werkt als een trein!"

- Justin Oud

Neem contact op via onderstaand formulier

expand_less