Snelle service Snelle service
Scherpe tarieven Scherpe tarieven
Deskundig personeel Deskundig personeel
Bij jou op locatie Bij jou op locatie

De één droomt van een grote regendouche waar je zo kan inlopen. De ander heeft graag een lekker groot bad in zijn badkamer. Weer anderen beschikken juist over een kleinere ruimte die zij wel slim en praktisch ingedeeld willen hebben. Iedereen heeft andere wensen en ideeën voor zijn badkamer of het sanitair in zijn woning. Bij ons kan je terecht voor al deze wensen! Voor zowel het tekenen als de uiteindelijke installatie van jouw droom badkamer.

Wat doen wij?

Zoals we reeds eerder benoemden heeft iedereen unieke wensen voor zijn badkamer en sanitair. Bij Loodgietersbedrijf van Thiel hebben wij al jaren ervaring met het aanbrengen van sanitair in nieuwe badkamers en toiletten. Naast alleen het aanbrengen van nieuw sanitair kan je bij ons ook terecht met alleen een idee! Dit idee werken wij dan graag samen met jou uit tot een echte badkamer!

Zo kunnen wij je helpen dit idee uit te tekenen, een keuze te maken uit het juiste sanitair, het leidingwerk aanleggen als ook de installatie en oplevering ervan! Hierdoor ben je verzekerd van de badkamer die precies aansluit bij jouw wensen!

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor verschillende andere werkzaamheden. Zoals dakbedekkingen, ander loodgieterswerk of het vervangen en onderhouden van de Cv-Ketel.

Idee voor een badkamer? Dit gaan we doen!

Een passend advies, mooie en nette afwerking, oog voor detail en werken met betrouwbare producten. Dit zijn zomaar enkele kenmerken van onze unieke werkwijze. Bij Loodgietersbedrijf van Thiel staan we voor kwaliteit en leveren we werk op maat af. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van een unieke aanpak die zowel kennis van de theorie als de praktijk omvat.

Onze theoretische kennis en praktijkervaring samen met een snelle bereikbaarheid en service, goed en passend advies en ons motto “denken en doen” maken dat wij jouw woning van die gedroomde badkamer of sanitair kunnen voorzien! Neem daarom gerust contact met ons op of lees hier verder over onze werkwijze en andere werkzaamheden!

Neem direct contact met ons op

Vragen? Neem contact met ons op!

Onze diensten

Wij hebben overal een oplossing voor

Beoordelingen van onze klanten:

"De reparatie is snel en vakkundig gedaan, super service!"

- Paul te Riele

"Echt super blij met mijn afvoer. Het werkt als een trein!"

- Justin Oud

Neem contact op via onderstaand formulier

expand_less