Snelle service Snelle service
Scherpe tarieven Scherpe tarieven
Deskundig personeel Deskundig personeel
Bij jou op locatie Bij jou op locatie

Ieder huis is anders. Het is daarom van het grootste belang om bij jouw woning een passend verwarmingssysteem of Cv-Ketel te kiezen. Het kiezen van verwarming en Cv-Ketels kan soms dan ook erg lastig zijn. Achteraf blijkt namelijk vaak dat deze toch niet helemaal aan de comfortwensen en -eisen van de klant voldoet. Loodgietersbedrijf van Thiel heeft de theoretische kennis en praktijkervaring om voor jouw situatie een passende Cv-Ketel te vinden. Zo ben je ervan verzekerd dat deze aan jouw comfortwensen voldoet en dat je er ‘s winters warm bij zit!

Wat doen wij?

Loodgietersbedrijf van Thiel verricht verschillende werkzaamheden op het gebied van verwarmingssystemen en Cv-Ketels. Door onze ervaring met zowel de theorie als met de praktijk weten wij welke systemen het best bij jouw specifieke situatie passen. Zo kunnen wij voor de woning het gehele verwarmingssysteem uitdenken, tekenen en plaatsen. Verder kan je bij ons terecht voor:

Het onderhoud of reparatie van jouw Cv-Ketel: Het is van het grootste belang om de Cv-Ketel goed te laten onderhouden en om de zoveel tijd te laten controleren. Dit verlengt niet alleen de levensduur maar verbetert ook de prestaties.

Het vervangen van de Cv-Ketel: De meeste Cv-Ketels gaan met goed onderhoud ruim tien jaar mee. Naast onderhoud en controle ben je ook voor vervanging bij ons aan het goede adres.

Het vervangen van jouw radiator: Soms wil je naast een nieuwe Cv-Ketel ook nieuwe radiatoren. Bijvoorbeeld omdat na een verbouwing de oude niet meer bij het interieur passen. Loodgietersbedrijf van Thiel vervangt tevens oude radiatoren voor (design)radiatoren naar wens.

Daarnaast kan je bij ons terecht voor al jouw dakbedekkingen, sanitair of ander loodgieterswerk!

Zo laten we je er weer warm bij zitten!

Bij iedere woning hoort een andere verwarming of andere Cv-Ketels. De keuze wat voor Cv-ketel bij jouw situatie past is dan ook vaak lastig. Goed advies kan daarbij noodzakelijk zijn! Loodgietersbedrijf van Thiel beschikt over zowel de theoretische als de praktische kennis op dit gebied. Samen kunnen wij tot de oplossing komen die past bij jouw unieke situatie.

Ons bedrijfsmotto is: “denken en doen”. Dit motto proberen wij dan ook iedere dag weer uit te dragen in onze verschillende werkzaamheden. Ook bij de werkzaamheden die betrekking hebben op jouw Cv-Ketel. Goed en passend advies, snelle bereikbaarheid en service maar vooral ervaring zijn wat ons betreft daarbij van het grootste belang! Wij helpen je dan ook graag met onze kennis en onze werkwijze!

Neem direct contact met ons op

Vragen? Neem contact met ons op!

Onze diensten

Wij hebben overal een oplossing voor

Beoordelingen van onze klanten:

"De reparatie is snel en vakkundig gedaan, super service!"

- Paul te Riele

"Echt super blij met mijn afvoer. Het werkt als een trein!"

- Justin Oud

Neem contact op via onderstaand formulier

expand_less