Snelle service Snelle service
Scherpe tarieven Scherpe tarieven
Deskundig personeel Deskundig personeel
Bij jou op locatie Bij jou op locatie

Onze unieke werkwijze

Loodgietersbedrijf van Thiel beschikt over bijna 10 jaar aan ervaring met alle werkzaamheden die bij loodgieterswerk komen kijken. Bij een ieder van deze werkzaamheden maken we gebruik van onze unieke werkwijze. Zo kunt u bij ons terecht voor onder meer dakbedekkingen en verschillend leidingwerk. Maar ook voor sanitaire werkzaamheden en het onderhoud van de Cv-Ketel.

Bij al deze werkzaamheden combineren wij onze theoretische kennis van het vakgebied met de ervaring die wij in de praktijk hebben opgedaan. Wij zijn dan ook uniek wat betreft deze combinatie. Dit komt door onze achtergrond in onder meer de engineering als ook de in de praktijk opgedane ervaring. Wij hebben kennis van zowel de systemen als de materialen. Ons motto is dan ook: “denken en doen.”

Een mooi voorbeeld van deze combinatie vind je terug bij het ontwerpen en installeren van een nieuwe badkamer. Stel je wilt een grote regendouche of bad in de nieuwe badkamer dan is het van belang dat het leidingwerk daarop aansluit. Dit moet voldoen aan het tapwatervolume maar ook de Cv-Ketel moet de verwarming van dit water aankunnen. Door onze kennis van zowel de theorie als de praktijk weten we precies wat er nodig is om het door jouw gewenste tapdebiet te krijgen.

Bij onze klanten zijn we door deze combinatie dan ook bekend komen te staan vanwege onze snelle bereikbaarheid en service, goed en passend advies als ook het maatwerk en de afwerking. Klanten prijzen ons vooral vanwege: “het nakomen van afspraken, het netjes uitvoeren van werkzaamheden en de snelle service.”

Neem gerust contact op en wij laten je graag weten wat voor je kunnen betekenen!

Neem direct contact met ons op

Onze diensten

Wij hebben overal een oplossing voor

Beoordelingen van onze klanten:

"De reparatie is snel en vakkundig gedaan, super service!"

- Paul te Riele

"Echt super blij met mijn afvoer. Het werkt als een trein!"

- Justin Oud
expand_less